22. april 2007 kl. 11:11

Dell og Vista

Microsoft bliver ved med at løbe ind i problemer med deres nye Windows Vista.

Den seneste nyhed går på, at Dell har valgt at bruge Windows XP som deres primære operationssystem til seks forskellige modeller. Problemet opstod da Dell blev bombet af sure kunder, der krævede at Dell tog Vista tilbage. Dell valgte derfor at trodse Microsoft som ellers prøver at skubbe så mange OEM licenser i folk som muligt.
Vi har før set, at Dell vælger at sætte brugerne i førersædet og lytte til deres behov, da folk forlangte alternativer til Windows, så som Linux. Eftersom Dell næsten sidder på 15,2 % af computer markedet, vil det slå hårdt ned på Microsoft og deres dominerende måde at drive forretning på.

Et andet problem Microsoft er løbet ind i med Vista er deres markedsandel i Kina, eller rettere sagt deres salg af Vista. Til dagsdato har de kun solgt omkring 244 kopier af Vista. Rygter går om at Microsoft vil sælge licenser sammen til Vista for 3 $ dollars til studenter og andre med lav indkomst.

Sammen med dette er Microsoft allerede begyndt at søge Beta testere til deres næste version af media center… Det viser måske lidt, hvor stor en indsats de virkelig har gjort i Vista og Vista’s media center

Kilde:
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39087

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver