16. april 2011 kl. 14:29

Nintendo Wii

Mange rygter peger på, at Nintendo pynter på en helt ny konsol med en helt ny form af kontroller, der enten skulle være klar i slutningen af i år, eller første halvår af 2012.

Konsollen har endnu ikke fået noget officielt navn, men går under projekt navnet Café. Nintendo håber selv, at denne konsol kan overtage kronen, som den mest kraftfulde konsol på markedet. Hvilket forhåbentlig bringer Nintendo tilbage på hardcore gamer pulten, så det ikke kun er Nintendo der kan tjene penge på spil til deres egne konsoller.

Wii 2, som mange kalder den, skulle benytte en skræddersyet IBM PowerPC processor med 3 kerner og bibeholde ATi som deres GPU producent. Selv mener Nintendo, at den nye Nintendo Wii 2, bedst kan sammenlignes med Microsofts , bare kraftigere.

Konsollen skulle både være bagudkompatibel med GameCube- og Wii-spil.

Kontrolleren er rygtet til, at være en 6 tommer touch skærm, have indbygget sensor bar og kamera samt skulder knapper på hver side. Ideen med at have en skærm i kontrolleren er ikke helt ny. Bl.a. er det set til Sega DreamCast, hvor skærmen kunne tages ud af kontrolleren og tages med på farten.

Fremviser Nintendo deres Wii 2 til E3 messen?

Vi ved ikke hvor mange af disse Nintendo Wii II rygter er holder stik, men Nintendo har det med at overraske os og de andre producenter gang på gang, så mon ikke et par af rygterne alligevel holder vand?

Vi kan forhåbentlig blive meget klogere her over sommeren, hvor Nintendo måske planlægger, at offentliggøre Wii 2 på E3 messen, der afholdes fra den 7. til den 9. juni i år.

Kilde:
http://www.develop-online.net/news/37510/Wii-2-Fresh-rumours-emerge-on-Project-Cafe

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver