14. juni 2010 kl. 14:03

Microsoft-Kinnect

Microsoft har altid kaldt deres produkter noget alternativt i den tid de har været under udvikling, det samme gør sig gældende for Microsoft Project Natal der nu har fået navnet Kinect.

Microsoft har i længe gjort opmærksom på deres Project Natal, både ved at vise videoer og lade personer prøve systemet og skabt en hel del positiv omtale om Kinect.

I forhold til Nintendo hvor man benytter en kontroller, bruges Kinect helt uden kontrollere eller med andre ord din krop er én stor kontroller, dette sker via kameraer placeret på selve enheden, disse opfanger ens bevægelser og endda se forskel på personer og hvor tæt de står i forhold til hinanden.

Læs også: Styr Xbox 360 ved hjælp af kroppen

Målgruppen er nok ikke hardcore gamere i første omgang, men mere de personer der normalt ikke ville spille spil (som vi så det med Nintendo Wii) Hvor vi ser mere casual games der kan spilles af alle, uden den helt store kendskab.

Kinect er ikke kun beregnet til spil, men også programmer kan benytte denne teknologi, bl.a. til at spole frem og tilbage i film fra sofaen, uden brug af fjernbetjening eller andet. Lad os også håbe vi får mulighed at bladre gennem billeder/videoer med hænderne som vi så det i filmen Minority Report.

Microsoft offentliggør priser og mere information om Microsoft Kinect senere i dag til E3 messen i Los Angeles (ca. kl. 19 dansk tid) Dog har Microsoft Danmark nok været lidt hurtige med en reklame på den officielle Xbox 360 hjemmeside, da de her har skrevet at Microsoft Kinect kommer til November.

Presseudgivelse:
http://www.microsoft.com/Presspass/Features/2010/jun10/06-13KinectIntroduced.mspx

Officielle Hjemmeside:
http://www.xbox.com/da-DK/default.htm#Deeplink1

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver