15. juni 2010 kl. 01:09

Det var ikke kun Kinect Microsoft løftede sløret for til E3 messen i denne omgang. Nu ser vi de første officielle billeder af den nye Xbox 360 Slim, som ellers kun har floreret som et rygte.

Den nye Xbox 360 har fået et helt nyt design men også inden i er der sket forandringer. Hvor den gamle 360 havde to blæsere har den nye nu kun én, dette skulle gøre enheden mere lydløs end sin forgænger. En 250 Gb stor harddisk er også blevet standard, samt indbygget Wi-Fi og det nye chipset der er baseret på 45 nanomenter teknologi, hvilket skulle hjælpe med at holde temperaturen nede, samt i bedste fald også spare strøm.

Designet på den nye Xbox 360 er en helt anden vinkel end den nu gamle 360, her ser vi et design med flere skarpe kanter og en mat overflade der kunne minde om et stealth fly.

Tilmed får man 5 USB porte, 3 på bagsiden og 2 på forsiden der letter muligheden at tilslutte sine USB flash drev og andet USB hardware.

Microsoft fremviste også en del Kinect spil og lover at vi ser mindst 15 kinect spil klar når enheden lander i butikkerne den 4. November.

Læs også: Microsoft Natal er nu Kinect og i handlen November

Den nye Xbox 360 står allerede klar til forudbestilling og koste lige under 300,- dollars.

Desværre skal vi europæere vente til den 16. Juli med at få fingrene i den nye udgave.

Kilde:
http://www.xbox.com/en-US/community/events/e3/default.htm

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver