15. maj 2011 kl. 21:58

PlayStation Network Logo

Sony er så småt begyndt at starte deres PlayStation Network op igen. Det sker i forskellige skridt fordelt verdenen over. De første funktioner vi vil se online er sign-in og mulighed for at spille multiplayer.

PlayStation Network har nu været nede i et par uger, efter Sony fik uventet besøg af hackere der muligvis fik adgang til over 70 millioner brugerdata, men nu er det slut, da Sony nu har sat gang i fyret og startet PSN op igen.

Det er selveste Kazuo Hirai, der er administrerende Vicepræsident i Sony og formand for Consumer Products & Services Group i Sony, der nu siger undskyld i en video på YouTube. Kazuo fortæller også, at der er sket ændringer, hvad angår sikkerheden og at forbrugerne igen kan stole på Sony, når det gælder opbevaring af brugernes data.

Læs også: Sony vinder årets brøler

Når man igen kan få forbindelse til PSN fra sin , vil man blive bedt om at opdatere sin konsol til version 3.61 og ændre sin PSN adgangskode. Dette skulle være med til, at styrke sikkerheden og sørge for, at folk ikke logger på ens PSN bruger, med de oplysninger de måske har fået fra hacket.

Sony lover at de vil kompensere for uheldet og den lange nedetid.

Det er især dem der har eller får misbrugt deres information, men også alle andre der har følt sig frustreret over nedetiden, der vil blive kompenseret.

Normalt er mindre lande desværre ikke altid omfattet af sådanne løfter, men hvis vi er, så vil vi måske kunne få gratis spil eller andet PSN indhold, som plaster på såret.

Kilde:
http://blog.eu.playstation.com/2011/05/15/kazuo-hirai-playstation-network-relaunch-announcement/

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver