22. juni 2007 kl. 23:20

PlayStation 3 sort

Salget for PS3’en går slet ikke som Sony havde forventet, nu håber de at, de kan skabe lidt ”buzz” omkring konsollen ved at love at have 380 spil klar inden marts 2008. Kaz Hirai fortalte spilmagasinet Nikkei at, ca. 200 af de kommende spiltitler vil blive solgt i butikker, mens ca. 180 titler vil være spil der kan downloades via PS3’en.

Det endelige spørgsmål er dog, om Sony vælger kvalitet frem for kvantitet når de kommer med sådan et statement. Vi ved at GTA 4 med stor sandsynlighed bliver et hit, men dette er kun 1 spil ud af de 380 der bliver lovet. Hvad med resten…?

Indtil videre er der officielt 232 spiltitler i handlen og produktion.

Sony gjorde det forkert fra starten af, PS3’en skulle have været ude samme tid som Microsofts Xbox 360, for at få en del af lagkagen. Da den så endelig kom frem var markedet ret godt mættet, fordi folk der manglede en ny konsol købte Xbox 360’en i stedet for at vente på PS3’en.

Hvis Sony skal kunne redde sig lidt i land, bør de satse på at få større eksklusive titler klar til det sidste kvartal af 2007 (klar til julen) Titler så som GTA 4, Final Fantasy XIII, God of War III og Gran Turismo 5. Chancen for disse spil når at blive færdige inden årets udgang er dog minimale. Det eneste spil vi med stor sandsynlighed ved kommer i år er Grand Theft Auto IV, der har fået sin dato fastlagt omkring den. 19 oktober 2007.

Sony det er en OM’er… Sænk prisen på jeres konsol, FLERE spil og sidst men ikke mindst tillad homebrew.

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver