3. december 2006 kl. 18:47

TV 2 NEWS

Som mange sikkert ved har TV 2 startet deres egen Nyhedskanal ved navn TV 2 News.
Kanalen startede den 1. December et helt nye TV2 omgivelser. Værterne er både gamle kendiser fra Tv 2 Nyhederne. Nogle af de nye er Ida Wohlert, Divya Das Andersen (Fra DR 1, tv-meteorolog hos TV Avisen), Kristian Ring-Hansen Holt (også fra Danmarks Radio), Kirsten Palmer (Tidligere vært ved Radioavisen, på DR2, P1 og Profilen) plus mange flere. Som man kan se har Danmarks Radio svært ved at holde på deres ansatte (sikkert bedre løn hos TV 2)

TV 2 NEWS stræber på at gøre det hele professionelt, det virker dog bare stadig meget uprofessionelt, da de som sagt er meget nye. Det man specielt ligger mærke til er deres timings og værter. Jeg håber dog det bliver bedre med tiden.

I stedet for at ansætte en masse nye korrespondenter, benytter de journalister der allerede arbejder på TV 2 Regionerne og de samme korrespondenter der arbejder i udlandet for TV Nyhederne.

I mine øjne kan kanalen ikke hamle op med de store internationale nyhedskaneler så som; Fox News, CNN og BBC. En af de grunde jeg nævner det er, at TV 2 NEWS sidder kører rundt i den samme cyklus, når det gælder nyheder, dvs. at de bringer de samme nyheder flere gange på en time, som bl.a. nu hvor jeg har hørt 4 gange om spritbilisterne mellem 30 & 55 år (minder mig meget om TV Avisen på DR 1 om morgenen) Danmark er et for lille land til vores egen nyhedskanel, men lad os se om TV 2 kan vende det til noget positivt.

Ellers har jeg ikke så meget at sige om kanalen, det jeg er mest glad for er, at de har fået Divya Das Andersen 🙂

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver