3. marts 2011 kl. 15:30

Apple iPad 2

Apple fremviste i går den 2. marts, den nye iPad 2 med dual core A5 processor, to kameraer der henholdsvis kan optage i 720p og VGA opløsning, samt et ydre der er 33 % tyndere og op til 15 % lettere end iPad 1.

Det var igen Steve Jobs der indtog scenen, da iPad 2 skulle præsenteres. Først en masse fakta, der fremhæver hvor godt Apple klarer sig i forhold til deres konkurrenter. Derefter begyndte Jobs så småt, at introducere den nye iPad 2, der forhåbentlig indtager Danmark i slutingen af marts måned.

Apple iPad 2 games

Produktet ligner på mange punkter den første iPad, da skærmen deler samme størrelse og opløsning, men alligevel er iPad 2 mindre og lettere end iPad 1 og tilmed op til 9x hurtigere, pga. den nye dual core A5 processor, der også skulle være at finde i den kommende Apple iPhone 5.

Apple iPad 2 A5 Processor

En anden ting der er ny på iPad 2, er de to kameraer der begge skulle kunne bruges til videoopkald, eller bare general videooptagelse. Kameraet på bagsiden kan optage i 720p HD, mens kameraet på forsiden optager i VGA opløsning.

Apple iPad 2 Smart Covers

Nu kan der også fås Smart Covers i forskellige farver, der klikker sig fast via små magneter, disse covers virker både som beskyttelse af iPad’en og som en lille stander.

Batteriet skulle kunne holde strøm omkring 10 timer, hvilket den første iPad også kunne præstere. Af ekstraudstyr fås, bl.a. TV kabler, så enheden kan tilsluttes TV’et, SD kortlæser, kamera forbindelse, dock station og et tastatur.

Mange havde ellers håbet at iPad 2 kom med en Retina skærmopløsning, samt thunderbolt I/O forbindelsen Apple introducerede på de nye også blev standard, på iPad 2.

Videoen hvor Steve Jobs præsenterer Apple iPad 2 kan ses online (følg linket under kilden)

Fona forventer at sælge de nye iPad 2 fra den 25. marts.

Kilde:
http://www.apple.com/apple-events/march-2011/ (kræver QuickTime)

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver