7. marts 2012 kl. 20:17

Apple iPad 3

Apple sætter igen standarden for tables med deres Apple iPad 3 der får en opløsning på 2048 x 1536 pixels, ny A5X chip med quad core grafik der skulle være 4 gange hurtigere end nVidia Tegra 3 og kun cirka 1 millimeter tykkere end dens forgænger.

Samsung, Acer, HTC og de andre tablet producenter må endnu engang føle sig slået af Apple, der netop nu har fremvist den nye Apple iPad 3.

Apples nye tablet benytter ligesom deres iPhone 4 en retina skærm, hvilket egentlig bare betyder, at der er rigtige mange pixels pr. tommer, faktisk så har den nye iPad 3 264 pixels pr. tommer skærm, hvilket er mere end et Full HD tv. Dette giver et knivskarpt billede og tilmed har skærmen en 44 & bedre farvemætning.

4G, FullHD kamera, 9,4mm tyk.

iPad 3 vil nu også kunne fås i 4G, dog er det ikke sikkert at det er samme type 4G netværk som der tilbydes i Danmark. Hvis dette ikke er tilfældet så understøtter enheden også 3G og HSPA+, hvilket kan give hastigheder på op til 21Mbps over en 3G forbindelse.

Kameraet er et 5 megapixel kamera med indbygget video stabilisering og støjfilter der kan optage video i Full HD 1080p,

Apple iPad 3 vejer 680 gram og kommer i sort og hvid.

Selvom den har en nyere processor og en skærm med en endnu højere opløsning, så lover Apple stadig, at den ligesom forgængeren kan holde strøm i 10 timer på WiFi og 9 timer på 4G.

Apple iPad 3 vil kunne fås i 16, 32 og 64GB versioner.

iPad 3 kommer også med opdaterede versioner af bl.a. iMovie og iWorks.

USA, Canada, Tyskland kan allerede købe den nye iPad 3 fra den 16. marts. Vi her i Danmark skal dog vente til den 23. marts.

Picture source:
www.gdgt.com

Kilde:
http://live.gdgt.com/live-apple-ipad-3-event-coverage

Tags: ,
Kategori: Featured, Gadget
Comments are off for this post

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver