14. maj 2011 kl. 14:51

Boxee-Box-by-D-Link

Holdet bag Boxee har opdateret softwaren på deres D-Link Boxee Box. Så nu er der bedre understøttelse for HTML 5, en mere simpel OSD menu og muligheden for at få det hele på dansk.

Boxee Box er den lille sjove kasse, du kan tilsluttet dit tv og afspille stort set alle dine filer, om de er billeder, musik eller film er ingen hindring for den lille boks.

Det er især HTML 5, den opdaterede internet browser og den nye On Screen Display der vækker mest opsigt. Henholdsvis HTML 5, der nu render noget bedre, så hjemmesider der benytter denne teknologi bliver vist rigtigt. Browseren er gjort mere brugervenlig, med en ny oversigt over ens favoritter, der nu viser et billede af den hjemmeside man har gemt som favorit. OSD’en har fået sig en ny seeker (spole linjen), og en lidt anderledes placering af knapperne.

Som noget andet kan der nu også vises trailere fra et menupunkt under film, tilføjes egne billeder og information til de serier og film man har gemt lokalt på sit netværk eller USB disk, samt dele hvad man laver over Twitter/Facebook/Tumblr og sidst men ikke mindst et par nye indholdsudbydere.

Boxee Box sælges i Danmark til lige over 1.600,- kr.

For os i Danmark er det især bedre understøttelse af vores danske sprog og de opdateringer der er kommet brugerfladen og internet browseren, der vækker mest opsigt.

Desværre har Boxee softwaren til Windows, Mac og Linux ikke fået denne opdatering og den forventes heller ikke foreløbig.

Opdateringen til Boxee Box 1.1 skulle gerne komme af sig selv, ellers kan man opdatere enheden manuelt ved at følge linket her nederst.

Køb:
Boxee Box 1.650,-

Sådan opdaterer du Boxee Box:
http://support.boxee.tv/entries/328816-how-do-i-manually-upgrade-the-boxee-software

Changelog:
https://docs.google.com/document/pub?id=1hz6zSUfq1Oh9sdBOcNKkWj0Xo3ix5PUMahQfDP-jUMs&pli=1

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver