11. november 2010 kl. 15:27

E Ink firmaet bag e-ink teknologien har fremvist en farve e-ink skærm der kan vise op til 4096 farver plus 16 variationer af sort.

Et af de største problemer med e-ink teknologien har længe været, at denne ikke kunne vise farver, derfor har vi set mange producenter valgt LED/LCD teknologi, hvilket desværre ikke altid egner sig til dedikerede “bog-læsere”

E-Ink farve skærmen er 20 % hurtigere end sine gråskala forgængere.

Nu har E Ink fremvist en ny teknologi der går under navnet Triton. Denne teknologi virker ved at have et lag af farver ovenpå selve e-ink delen, dette betyder farver kan vises, og jo mere lys man har tilgængelig, jo mere klart bliver billedet. Dette betyder, at disse e-readers kan benyttes selv i det mest kraftige sollys, hvilket og andre produkter bestemt ikke kan.

Vi kan forvente at se teknologien i produkter i løbet af 2011.

Faktisk har Hanvon fremvist en 9,7″ farve e-book reader der sælges for cirka 2900,- kr. (3500 yuan) og skulle lande i handlen omkring Februar 2011.

Amazon Kindle benytter selv E Ink’s teknologien i deres produkter, så mon ikke vi også kommer til at se en Amazon Kindle Color snart.

Kilde:
http://www.digitimes.com/news/a20101110PD217.html

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver