10. maj 2011 kl. 19:52

Google IO 2011

Google brugte den første dag af Google IO 2011 til, at fortælle om 3.1 til tablets og Android 2.4 til mobiltelefoner. Bl.a. vil alle nye Android enheder (fra de store producenter) kunne få Android opdateringer i op til 18 måneder (hvis hardwaren tillader det)

Android 3.1:

Android 3.1 til tablets er der såmænd ikke sket så meget, men brugerfladen har fået sig et par små opdateringer, bl.a. kan man nu ændre størrelsen på widgets, hvis de er optimeret til det, samt under kørende programmer, kan man nu et lille preview billede, af de programmer der bliver brugt mest. Noget helt nyt er, at Android 3.1 enheder kan virke som en USB host, dvs. tastatur, mus, gamepads og stort set alle andre USB enheder kan tilsluttes til disse tablets, hvis de selvfølgelig understøttes.

Android-2-4

Android 2.4:

Som vi desværre ikke så meget af, skulle efter sigende få en brugerflade der minder om brugerfladen Det nye navn for Android 2.4 er Ice Cream Sandwich

Android @ Home:

Er noget vi ikke lige havde regnet med, men Google arbejder på et helt Android miljø til dit hjem, hvor forskellige enheder kan snakke sammen. Bl.a. vaskemaskiner, dine radiatorer eller dit lys. Enhederne vil enten kunne snakke sammen over WIFI eller et billigt trådløst alternativ, der tillader Android at styre enhederne. Google viste et eksempel, hvor lyset kunne styres via en Android , mens ideen gik på, at det hele kunne synkroniseres med din kalender, så din varme bliver skruet ned, når du ikke er hjemme i flere dage. Et andet eksempel gik på, at spil kunne justere lys, mens der spilles for, at skabe en helt ny oplevelse.

ADK:

Henvender sig mest til udviklere, men som udgangspunkt tillader ADK, at f.eks. ens telefon kan tilsluttes forskellige enheder for, at få adgang til endnu flere funktioner. Det kunne f.eks. være bilen, som så aktivt bruger funktioner der er tilgængelige i telefonen.

Af andre ting blev Google Music introduceret, hvor man under beta perioden kan smide 20.000 sange i skyen og tilgå dem fra alle ens Google enheder. Også en video service, hvor der kan lejes film og streames til både , tablet og mobiltelefon. Desværre henvender disse funktioner sig kun til amerikanerne.

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver