21. maj 2010 kl. 00:56

Google vil bringe internet til dit TV med hjælp fra Sony og Intel, via det android baserede Google TV.

Ideen med at samle TV og internet er nu set et par gange før. Bl.a. fra producenten Samsung, der allerede har deres [email protected], hvor man f.eks. kan tilgå Blockbuster og andre services. Selvom Samsung er ret stor og LG nu også benytter samme teknologi som Samsung, så har der svar på et internet tv endnu ikke ramt den store målgruppe.

Her prøver Google at vende markedet ved bl.a. at benytte deres viden om forbrugere, deres Android styresystem og selvfølgelig deres goodwill, til at få andre producenter så som Sony, Intel, Logitech og Adobe med på vognen.

Håbet er, at flere producenter springer på Google TV vognen, hvilket igen vil få App udviklerne ud af busken, som så igen får endnu flere producenter engageret.

Selve Google TV skulle gøre det muligt at finde lige det man ønsker, lige meget om det ligger på nettet eller er en tv udsendelse, skulle ikke spille nogen rolle, man får simpelthen den information man ønsker lige nu, direkte fra sofaen.

På applikation delen vil der både kunne afvikles specielle Android Apps, men også web apps som Google kalder dem.

Allerede nu er der anbefalinger til hvordan disse web apps skal være og hvad man bør overholde, når der udvikles til sådan et Google TV.

Målet med denne store satsning for Google er, at komme ind på TV reklame markedet, hvor man endnu bedre kan segmentere målgruppen, så ens reklame rammer lige de personer man ønsker.

Det er som sagt Sony, Intel og Logitech der er med i første omgang, men også DiSH Network (stort satelit TV selskab i USA) og Best Buy (kæmpe elektronik shop) har én finger med i denne sammensmeltning.

De første TV skulle allerede stå klar over efteråret, senere håber man på eksterne set top bokse til de personer der ikke ønsker at investere i dyre tv.

Kilde:
http://www.google.com/tv/

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver