15. maj 2011 kl. 18:32

HP WiFi Mobile Mouse

HP er nu klar med en trådløs mus der ikke optager nogen USB port eller kræver nogen Bluetooth forbindelse. Musen virker over ens WiFi forbindelse, også selvom man ikke er forbundet til nogen trådløs Router.

Musen har fået det ret sigende navn HP WiFi Mobile Mouse og er en mus, der henvender sig netbooks og bærbare, da musen er lidt mindre end en desktop mus og da ikke alle desktop computere har en Wi-Fi forbindelse.

HP WiFi musen virker op til 9 meter fra ens computer, bruger 2 AA batterier der ikke er genopladelige, hvilket nu heller ikke er det store problem, da musen kan holde strøm i helt op til 9 måneder, hvilket er noget mere end en bluetooth mus kan præstere.

Musen har frem og tilbage knapper på siderne og et scroll hjul der kan tiltes, så der kan rulles horisontalt.

HP har ikke fremvist noget Wi-Fi tastatur og det er også uvist, om de overhovedet kommer med sådan et, da det kan skabe en sikkerhedsrisiko, hvis nogen skulle være så heldige at få adgang til den trådløse forbindelse, så kan de opsnappe alle ens indtastninger.

Der er stadig ingen præcis dansk pris for HP musen, men i USA kommer den til at koste 50 dollars, hvilket er omkring 270,- danske kroner.

HP WiFi Mobile Mouse lander i handlen i løbet af juni måned 2011.

Kilde:
http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press/2011/110512xb.html?mtxs=rss-corp-news

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver