24. september 2010 kl. 00:07

Selvom HP Slate endnu ikke er i handlen, så er det alligevel lykkes en person med et kamera at vise hvad HP Slate egentlig er for en fætter.

Videoen er lige over 4 minutter lang og giver en kort gennemgang af enheden og styresystemet. Vi ser bl.a. hvor hurtig den egentlig er til at starte op og indlæse hjemmesider, men også hvor dårlig Windows 7 er, når det kommer til touch input.

For jer der ikke ved hvad HP Slate er, så er det en tablet med en 8.9″ 1024×600 pixel skærm, 1GB hukommelse, Intel Atom Z530 1.6GHz. processor og et 3 Megapixel kamera på bagsiden, samt et 0.3 Megapixel kamera på forsiden.

Vi kommer sikkert til at se HP Slate blive krydret med HP’s egen UI, i samme stil som vi har set det på deres TouchSmart computere, men om bare en smule UI tweeking kan skabe en brugerflade ovenpå Windows 7 er uvist, og det bliver nok ikke noget der kan hamle op med brugerfladen, i hvert fald ikke før vi ser dedikerede eller Android 3.0 tables.

Vi må vente og se hvad skæbnen bliver for og hvordan WebOS tablets kommer til at klare sig, når disse forhåbentlig lander i løbet af 2011.

HP Slate med Windows 7 skulle være klar efteråret 2010 og WebOS versioner i starten af 2011.

Prisen er stadig ukendt.

Kilde:
gizmodo.com

Tags: , ,

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver