19. november 2009 kl. 22:53

Browseren på ens computer er ved at være det mest brugte program, om det er Firefox, Internet Explorer eller Google Chrome, så bliver de brugt som aldrig før.

De fleste starter stort set kun computeren, for at komme så hurtigt som muligt på internettet. Problemet er bare, at ens computer først skal boote op og det kan egentlig godt tage et godt stykke tid.

Googles Chrome OS vil sløjfe al den ventetid folk desværre er nødsaget til, ved at eliminere den “gamle” måde en computer booter på. Systemet vil også afvikle stort set al indhold via nettet, dvs. alt indhold vil være tilgængelig fra flere forskellige enheder og ens arbejde vil altid være synkroniseret.

Sikkerheden er også helt i top, bl.a. vil nye opdateringer blive installeret på en alternativ partition, hvilken først bliver tilgængelig når enheden er korrekt opdateret. Programmer vil blive afviklet i en “sandkasse” som sikrer enheden ikke crasher eller tager andre programmer med ned, hvis der pludseligt skulle opstå en fejl i programmet.

Flere af disse ting er set før, bl.a. har Phoenix Instant Boot vist, er der kan bootes hurtigere, ved at lave om på den boot sekvens man benytter nu.

Google Chrome OS er tængt til hardware med bestemte specifikationer, da netbooks og computere generalt ikke kan alt det google ønsker med Google Chrome OS (hurtigere boot).

Markedet for sådan en “internet” computer er måske også ret snævert, og skal nok kun ses som et alternativ til netbooks og bestemte grupper, der ønsker hurtig adgang til bestemt indhold.

Nu lad os se hvad den næste tid bringer 🙂

Flere videoer under hoppet.

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver