6. juni 2011 kl. 20:20

kno-for-ipad

Kno som ellers fremviste en målrettet studerene, står nu klar med en iPad applikation der har mange af de funktioner der blev introduceret med Kno tablet’en.

Firmaet har overgivet hardware delen af Kno til Intel og satser nu kun på softwaren af Kno. Målet med Kno var, at tilbyde tekstbøger i en elektronisk version, men også skrive noter både i de elektroniske bøger og under undervisningen i timerne. Til dette introducerede Kno tilbage i november deres dobbelt- og enkelt-skærme versioner af Kno, men priser der startede fra 599,- dollars.

Nu har Kno så i første omgang droppet hardwaren og valgt at komme med en Kno version til Apple iPad. Kno applikationen giver adgang til over 70.000 eTekstbøger, der sælges for mellem 30-50 % under listeprisen af den trykte udgave.

Kno til iPad er gratis, mens der skal betales for de tekstbøger.

Udover adgang til et stort udvalg af tekstbøger, kan Kno til iPad også læse PDF dokumenter og har et indbygget skole skema, hvor bøger kan gemmes under de forskellige fag.

Kno til iPad screenshot

Ingen tablet version endnu.

Kno har ikke meldt ud, om vi også får en Android version og hvad målet bliver for de dobbelt-skærme tablets vi så sidste år.

Kilde:
http://www.kno.com

Hent:
http://itunes.apple.com/us/app/textbooks/id424280183?mt=8#

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver