28. april 2011 kl. 18:44

AMD-NVIDIA-SLI

NVIDIA har længe favoriseret Intel og deres CPU’er, mens AMD der nu også ejer ATI, ikke altid har fået den kærlig man har kunnet ønske sig. Bestemt ikke hvis man ønskede at bygge et NVIDIA SLI system med en AMD processor.

Nu er det dog muligt, da NVIDIA uddeler licenser til bundkort producenter der ønsker at tilbyde AMD bundkort med SLI understøttelse.

I første omgang er det ASUS, Gigabyte, ASRock og MSI der inden længe står klar med AMD bundkort, der byder på SLI understøttelse.

NVIDIA grafikkort har dog altid været tilgængelige på både Intel og AMD bundkort, men nu kan man køre dual grafikkort, altså SLI som NVIDIA kalder det på bundkort med AMD processor.

Muligheden for at køre SLI med en AMD processor har dog været tilgængelig via udvalgte grafikkort fra NVIDIA, der selv stod for SLI delen. Men nu bliver det som sagt integrereret på selve bundkortet, hvilket skulle resultere i at forbrugerne selv kan vælge, om de vil køre NVIDIA SLI med NVIDIA grafikkort eller AMD Crossfire, med ATI grafikkort.

Kilde:
http://blogs.nvidia.com/2011/04/you-asked-for-it-you-got-it-sli-for-amd

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver