14. april 2011 kl. 17:44

Razer Switchblade

Det ser ud til, at den lille håndholdte spille-computer fra Razer, vi første gang så på CES messen, alligevel bliver en realitet.

CEO Min-Liang Tan fra Razer siger, at de i første omgang satser på Kina og at produktet kun vil blive lanceret der. Hvorfor lige Kina? Tja, Kina har 457 millioner internetbrugere og flyttede sidste år 4.8 milliarder dollars rundt. Med andre ord, Kina er kæmpe, især når det kommer til hele MMORPG genren, hvor vi bl.a. også finder World of Warcraft.

WoW blev fremvist sammen med Razer Switchblade, da vi så den på CES messen tilbage i januar og hvordan tastaturet kan optimeres til bl.a. sådan et spil.

Læs også: Razer fremviser mobil spille computer

For dem der ikke ved hvad Razer Switchblade er, så er det en lille 7″ enhed, med et tastatur ovenpå en LCD skærm, dette gør det muligt at give knapperene forskellige funktioner, alt efter hvad spil der spilles og på den måde udskifte udseendet på tasterne. Under enheden findes der en Intel Z670 processor, der via en masse optimering skulle kunne æde rigtig mange spil, styresystemet bliver formentlig Windows 7.

Hvis enheden klarer sig godt i Kina, kan vi godt regne med en international udgivelse. Desværre er der endnu ingen dato for lanceringen i Kina, ej heller hvad prisen bliver. Dog siger Min Lang Tan selv, at Razer Switchblade får en overkommelig pris, hvad det præcist betyder ved vi ikke.

Kilde:
http://www.pcworld.com/article/225004/razer_switchblade_portable_gaming_pc_heads_to_china.html

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver