7. januar 2010 kl. 05:34

sony-make-believe

Sony har lige afholdt deres pressekonference på dette års CES i Las Vegas.

Højdepunkterne er 3D og hvordan dette år vil tilbyde 3D hjemme i stuerne hos forbrugerne. Dette sker bl.a. ved at komme med nye Bravia TV. Nye Blu-ray afspillere der kan afspille Blu-Ray 3D. Samt firmware opdateringer til PlayStation 3, der gør PS3’en i stand til at afvikle 3D materiale.

Læs resten for, at se mere om et par af højdepunkterne fra konferencen (samt find pressekonferencen som video)

Bravia TV serien:
Sony’s TV linje får tilføjet en hel del nye ansigter, både med nye 3D tv, men også lidt billigere modeller uden 3D. Størrelserne vil være fra 22” og helt op til 60” med indbygget Wifi.

Bravia serien har nu en 6 graders hældning og et design der falder i samme stil som deres nye blu-ray afspillere. 3D versionerne bliver først tilgængelige fra sommer af, hvor både Discovery, Imax og Sony arbejder sammen om 3D kanaler til det amerikanske marked.

Et 60” TV koster 4599.99 dollars (ca. 24.000,- kr.) Dette er dog ikke 3D versionerne.

sony-bravia-nx800

Sony Dash:
Dash er en enhed med en 7” skærm der giver en adgang til mere end 1000 gratis applikationer, dette kan bl.a. være vejrudsigtet, opskrifter, forbindelse til facebook. Udover dette skulle der også være direkte adgang til film direkte på enheden.

Enheden er dog ikke noget banebrydende, eftersom der allerede findes en enhed ved navn Chumby One, som stort set tilbyder det samme.

Prisen for dash er lige under 200 dollars (ca. 1000,- kr.)

sony-dash

Mere om dash findes her:
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666081675

 

Sony bloggie kamera:
Bloggie er små håndholdte kameraer der skal henvende sig til video bloggere og dem der ønsker at skyde videoer, uden alt for mange indstillinger.

Videokameraet kan optage i FULL HD (1920×1080) i MP4 (H.264) formatet, har en linse der kan drejes 270 grader og en 2.4” 4:3 skærm placeret på bagsiden.

Bloggie fås i flere forskellige farver og til en pris på 169.99 dollar (ca. 900,- kr.)

sony-bloggie

Mere om Sony Bloggie Kamera:
http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666073219

Sony Reader Daily Edition:
Alle de store er også hoppet på den mobile reader vogn, hvor producenter håber at enheder med e-ink skærme vil kunne slå papirversionerne i graven. Sony har som sådan ikke fortalt på hvilke punkter deres Reader skiller sig ud fra bl.a. Kindle, Skiff eller Nook, men derimod har de fået kontrakt med eksklusive udgivere så som Wall Street Journal, DOWJONES, New York Post og andre store udgiverne. Enheden skulle dog kunne holde sig selv opdateret, hvis man har et abonnement på bl.a. Wall Street Journal via wifi og 3G.

sony-reader-daily-edition

Sony TransferJet:
Sony TransferJet er en måde at overføre data fra enhed til enhed, helt uden kabel, det ser ved at bringe enhederne tæt mod hinanden, hvorved billeder og andet data kan blive udvekslet mellem enhederne. Sony bringer i første omgang denne funktion til deres kameraer, men senere vil bl.a. fjernsyn og fotorammer følge efter.

Nyt kamera optik:
Med deres nye ”Exmor R” CMOS Sensor åbner Sony op for helt nye muligheder hvad angår billedekvalitet til forbrugermarkedet. Denne sensor gør det ekstremt nemt, at tage billeder hvor der er dårlig belysning, men også selve kvaliteten på billederne skulle være forbedret i forhold til ældre CMOS sensorer. Denne optik er bl.a. at finde i deres nye Cyber-shot TX7 serie, men også i de nye HD Handycams.

Af andre nævneværdige produkter er der deres VAIO bærbar serie som også får nye modeller, både til dem der ønsker rå kræfter i deres bærbar, men også dem der vælger et mere grønt alternativ, men en VAIO bygget af genbrugsmatrealer og uden unødvendige papirmanualer.

Som nævnt er der også et par nye Blu-ray afspillere som følger det samme design som de nye Bravia TV.

Desværre så vi ikke så meget på spilfronten, andet end PSN brugerkonti vil kunne bruges på flere enheder, derved får man et fælles log ind til hele Sony netværket og ny firmware til alle PS3’er der åbner op for 3D muligheder (som nævnt til at starte med)

PlayStation portable blev overhovedet ikke nævnt, ej heller hvilke andre planer der rodes med hvad angår PS 3’en.

Til dem der ikke var vågne har jeg lagt den ca. 45 minutter lange pressekonference online 🙂

En embeded version skulle blive tilgængelig i løbet af dagen.

Download:
sony.part1.rar | sony.part2.rar

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver