28. april 2010 kl. 06:58

image

Tyskerne kan åbenbart også selv producere iPad lignende produkter, med flere funktioner og skræddersyet software end vi har set på Apples iPad.

Læs mere for at se videoerne.

Produktet går under navnet WePad som bliver den første tablet med rødder i Tyskland.

Udseendet har mange ligheder med Apples iPad, men hvor iPad har mangler, så som manglende Usb og webcam, formår Wepad’en at integrerer bl.a. 1.3 Megapixel webcam, USB tilslutninger samt kortlæser i produktet.

På software delen benytter WePad Linux, med mulighed for at afvikle, Flash, Java, Adobe Air, Linux applikationer og Android Apps. Men også programmer skrevet med deres egen SDK udvikler pakke, hvorved man som programør får mulighed at benytte mange af funktionerne i enheden.

Indtil videre har de fået lavet aftaler med det tyske magasin Stern som har et kæmpe forlag bag, men også Otto.de har vist interesse i denne tyske enhed.

Det vi personligt synes er smartest ved WePad’en er, at man kan tilslutte helt almindelig mus og tastatur, og derved benytte den som en computer med Open Office.

WePad’en kommer i første omgang som en 16Gb version med WiFi til omkring 3350,- kr. samt en 32Gb 3G version der har 3G, GPS og Full HD udgang via HDMI til omkring 4300,- kr.

Husk på, her behøves der ikke beregnes skat/moms på, da enheden vil blive solgt indenfor EU.

Om WePad fra neofonie bliver mere end et tysk niche produkt er svært at spå, hjemlandet virker i hvert fald begejstret.

Bemærk videoerne nederst er på tysk (bestemt en fordel hvis man forstår dette sprog)

Hjemmeside:
http://wepad.mobi/en

 

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver