9. november 2011 kl. 13:44

flash-android-problem

I en E-mail der cirkulere rundt, fortæller Adobe, at de ikke længere vil tilpasse Flash Player til mobile browsere på både Android og BlackBerry enheder.

En af de ting sælger på er, at man får den fulde web oplevelse, hvis man vælger en Android enhed, men nu er dette måske snart slut, da Adobe hellere vil satse på Adobe AIR løsninger, fremfor Adobe Flash Player.

Selv siger de, at deres fremtidige arbejde med Flash på mobile enheder bliver, at pakke dedikerede Flash applikationer med Adobe Air, så de kan afvikles som rigtige applikation på et hav af enheder.

For udviklere er Adobe AIR bestemt en fordel, da de hurtigere vil kunne tilpasse deres applikationer til f.eks. , Android eller .

Dog er det ret opsigtsvækkende, at Adobe lige nu melder ud, at Flash Playeren ikke vil få så meget fokus mere, nu når de har haft deres krig med Apple og Steve Jobs, om at få Flash Player på iPhone og iPad’s.

Hvad det får af betydning for Android og BlackBerry brugere er stadig uvist, men måske er tidspunktet kommet, hvor HTML5 skal blive mere mainstream og tilgængelig for massen.

Kilde:
http://www.zdnet.com/blog/perlow/exclusive-adobe-ceases-development-on-mobile-browser-flash-refocuses-efforts-on-html5/19226

Kategori: Featured, Mobil
Comments are off for this post

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver