7. marts 2012 kl. 19:15

Google Play Logo

I går var dagen da Android Market skiftede navn til Google Play. For os her i Danmark betyder skiftet stort set intet, da vi stadig ikke kan købe eller leje film, musik og bøger, men derimod stadig kun har adgang til applikationer og spil.

Spil og Applikationer for 2,99 – kr. de næste 7 dage!

For at fejre introduktionen af Google Play tilbyder Google de næste 7 dage spil og applikationer til en reduceret pris, bl.a. er TuneIn Radio Pro, SwiftKey X og Dead Space at finde, for bare 2,99 – kr. stykket i dag.

Selve grundlaget for navneskiftet kan måske også diskuteres, mens nogen virksomheder vælger at opdele deres online distribution, bl.a. Apple der har opdelt deres Mac App Store og deres iTunes App Store, så disse virker uafhængigt.

Dette kan selvfølgelig både have fordele og ulemper. En fordel er helt sikkert, at alt er samlet ét sted, lige meget om man benytter en Tablet, Google TV eller en Android mobiltelefon, så er det samme ”købs” oplevelse man får. Mens ulempen kan være, at man får vist en masse applikationer, spil og reklamer der ikke har den store relevans, hvis man benytter en enhed der ikke understøtter disse.

Konkurrenterne hedder Mac App Store, iTunes App Store, Amazon Appstore & Windows Marketplace, så hvorfor Google Play?

Man kan sige de andre butikker har navne der i det mindste giver et hint af hvad de tilbyder, hvilket Google også gjorde med Android Market, dog er det nye fælles navn Google Play, en smule misvisende, da navnet ligeså godt kunne være navnet på en spil-, musik- eller film-tjeneste og ikke et samlested for hvor alt indhold er samlet.

Faktisk så dukker der indlæg forskellige steder på nettet, hvor folk brokker sig og navnet og endda virksomheder der modtager opkald fra kunder der ikke kan finde Android Market mere på deres telefon.

Kilde:
http://play.google.com/about/

Kategori: Mobil
Comments are off for this post

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver