24. juli 2010 kl. 19:00

Apple har taget mange af de mest populære mobiltelefoner og demonstreret, at Apple ikke er ene om at miste signalstyrke, hvis telefonen holdes forkert.

Vi har siden lanceringen af Apples iPhone 4 set personer have problemer med antennen på iPhone 4, hvilket mange gange resulterede i dårlig signal eller helt mistet signal.

De andre store producenter som Nokia, BlackBerry og Samsung har den senere tid gjort lidt grin med Apple og hvordan iPhone 4 antennen er designet og dens funktion, samt også gjort offentligheden opmærksom på, at deres telefoner bestemt ikke lider samme problemer med iPhone 4.

Apple har derfor udført tests, der viser at de andre producenter faktisk også lider af det famøse “Grip of Death eller Death Grip” Apple glemmer dog at hovedproblemet med iPhone 4 ligger i den kortslutning der kan ske, hvis man holder en finger eller på anden vis kommer i kontakt med den sorte plastikstrip på siden af telefonen.

Læs også: Det amerikanske forbrugerråd melder også om antenne problemer på iPhone 4

Videoerne skal også tages med et gran salt, eftersom de ikke er udført i korrekt testmiljø. Mange har meldt ud, at de ikke kan få deres telefon til at miste signalet på samme måde som Apple viser i deres videoer. Om vi i Danmark med vores mobile netværk kommer til at se de samme problemer er uvist.

Om det er en god idé for Apple, at hive alle andre producenter med ind i dette “Grip of Death”, for selv at udelukke at der måske er begået en designfejl med iPhone 4 er uvist, men mon ikke vi kommer til at se endnu mere mudderkasteri fra de forskellige producenter.

Det kan godt ske Apple mener at sagen er blevet pustet gevaldigt op, men vi mener Apple glemmer, at det faktisk er Apple forbrugere der har købt denne mobiltelefon, hvis disse forbrugere virkelig havde et had, mod Apple havde de nok valgt et andet produkt i første omgang.

Kilde:
http://www.apple.com/antenna/

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver