2. juli 2010 kl. 18:35

iphone-4

Apple har over de seneste par uger fået en del kritik pga. deres nye iPhone og de problemer kunderne har haft med denne. Nu har Apple sendt en officiel pressemeddelelse ud, der forklarer præcist hvad problemet er.

Apple mener at hardwaren er helt som den skal være, men at problemet mange kunder med dårlig forbindelse ligger i den måde telefonen fortæller brugeren om hvor god signalstyrken egentlig er. De pointere, at telefonen fortæller at forbindelsen egentlig er bedre end den er, dertil har de lovet en software update der skulle løse problemet eller i det mindste få det til at se ud til at problemet ikke er iPhone 4 men derimod netværket.

Hvis det “bare” er den måde iPhone 4 fortæller brugeren om hvor god/dårlig forbindelsen egentlig er, hvordan forklare de så at hastigheden bliver merkant dårligere når man holder over den sorte plastikstrip ?

Amerikanske advokatfirmaer er også så småt begyndt at søge personer der har problemer med den nye iPhone og på deres vegne oprette et fælles søgsmål

Den email korrespondance vi skrev om før er måske en forfalskning, men underbygger nu stadig det fordrejede billede vi er begyndt at få af Apple.

Kilde:
http://www.apple.com/pr/library/2010/07/02appleletter.html

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver