14. august 2011 kl. 20:25

sugarcode

Den 13. Oktober afholdes Danmarks første App Award show, hvor dansk producerede mobil applikationer kan vinde en moppedreng af et sukkerknald udført i marmorgranulat på hele 2,5 Kg.

Er man mobil app udvikler, eller har man som et dansk firma fået udviklet en applikation til en mobil enhed, så kan man være med i løbet om sukkerknaldet til Danish App Awards 2011.

Arrangementet afholdes den 13. Oktober 2011 i Kbh. hvor omkring 200 gæster vil kunne deltage.

Juryen er nu heller ikke hvem som helst, da Nikolaj Sonne fra ‘So Ein Ding’ er vært til arrangementet og også sidder i juryen, efterfulgt af Bjørn Stene fra Mench, Joachim Bondo fra Cocoa Stuff, Nicolas Thomsen fra Shape, Willi Wu fra Robocat, Simon Kibsgård fra Creuna, Ronni Egeriis fra Contentcube og Balder Olrik fra Inventers Of.

Deadline til indsendelse af apps til Danish App Awards 2011 er den 15. September.

I alt er der 5 award kategorier, disse er Design, Funktionalitet, Brugervenlig, Årets App og Publikumsfavoritten, hvor publikummet har mulighed for, at stemme på applikationer de synes skal vinde.

Har du udviklet en applikation eller kender du nogen der har, så fortæl dem om arrangementet og indsend applikationen på sugarcode.com

Link:
http://www.sugarcode.com/

Kategori: Mobil
Comments are off for this post

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver