30. november 2009 kl. 01:57

iphone_home_build_preview

For nogen tid siden lavede folkene bag teehanlax.com et “mockup” af en alternativ home screeen til iPhone, det gav så meget respons at de fik Jay Freeman aka. saurik med på vognen også. Jay Freeman er nok mest kendt for, at stå bag Cydia, hvilket er et program der tillader at søge og downloade programmer specielt tiltænkt iPhones og iPod Touch’s der er blevet Jailbroken.

Den nye home screen Jay Freeman og resten af teehanlax.com arbejder på vil give en hurtig oversigt over de mest basale informationer, så som mistede opkald, vejrudsigt, tid/dato, kalender, emails, facebook, etc.

Nytænkning er der ikke så meget af, da mange af funktionerne er set på andre telefoner gennem de seneste måneder (host host Android) Men for iPhone brugere vil sådan en homescreen sikkert blive elsket af mange. For at kunne installere denne (når den engang kommer) skal man have en jailbroken iPhone, hvilket dog kan gøres på et par minutter.

Som lidt ekstra guf til denne iPhone “nyhed” kan jeg fortælle der er spottet en ny iPhone model i San Francisco. Og hvis man ønsker multi-taps til ens iPhone (ligesom der allerede findes på Palm Pre) er det nu også muligt.

Flere mock-ups her (billeder):
http://www.teehanlax.com/blog/2009/09/22/iphone-needs-a-new-home/

Kilde:
http://www.teehanlax.com/blog/2009/11/09/the-iphone-lock-screen-is-coming/

iphone_home_all1

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver