13. maj 2010 kl. 21:35

froyo-450-faster

Nye tests viser at Froyo bedre kendt som Android 2.2 er sindssyg hurtig.

Vi ved allerede at Flash 10.1 er at finde i Android 2.2, men nu viser nye tests at Froyo faktisk er 450 % hurtigere end Android 2.1 på en Google Nexus One. Testen blev gjort med Linpack der måler hvor mange FLOPS (FLoating point Operations Per Second) enheden kan klare. Her scorer Google Nexus One med firmware 2.2 hele 37,593 MFLOPS, hvorimod enheden kun får omkring 6,5-7 MFLOPS med Android 2.1.

Der menes at denne høje score opnås pga. JIT (just-in-time compilation) endelig er blevet implementeret i firmwaren.

Desværre kan vi ikke sige med sikkerhed om denne score holder stik og hvordan denne forbedring vil føles i praksis. Vi ved dog at Flash videoer afspilles uden problemer overhovedet.

Ellers er der dukket oplysninger frem om, at Froyo vil understøtte tethering, hvilket vil sige at man kan dele sin 3G forbindelse på telefonen via en USB tilslutning til ens computer eller direkte via trådløs WiFi. På den måde kan Android telefoner med Froyo agere som hotspots på farten.

Vi kan ikke være 100 % sikre og forhåbentlig får vi meget mere at vide til Google I/O her om kort tid, men Froyo statuen er så småt ved at finde sin plads på Google complex’et:)

Kilde:
http://www.androidpolice.com/2010/05/11/exclusive-androidpolice-coms-nexus-one-is-running-android-2-2-froyo-how-fast-is-it-compared-to-2-1-oh-only-about-450-faster/

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver