6. december 2010 kl. 19:32

gingerdroid

Google har fremvist deres nyeste version af Android, der hovedsagligt byder på forbedret brugerflade og den hurtigste version af Android til dato.

Brugerfladen:

home-plain home-menu

UI’en er blevet mere ren og gjort en smule mørkere, tilmed er notifikationsområdet blevet nemmere at navigere rundt i. Google mener selv, at det gør det nemmere at navigere rundt og få ting til at se mere livagtige ud.

Tastaturet:

image

Tastaturet har fået opdelt knappere lidt mere, hvilket skulle gøre det nemmere at ramme de rette taster, tilmed husker telefonen de ord der allerede er blevet indtastet, hvormed de kan vælges hurtigt igen. Nu skulle det også være muligt at bruge SHIFT +, til at vælge tal, fremfor man skal ind og skifte tastaturlayout eller holde tasterne nede i længere tid.

Systemet:

image

Styresystemet skulle nu bedre kunne styre de forskellige programmer og sikre at de ikke bruger for meget unødvendigt processor, hvis dette sker kan systemet sænke programmerne eller helt lukke dem. SIP understøttes nu også, samt NFC scanner, mulighed at tagge downloads og tillade at programmer kan benytte flere kameraer, hvis disse er tilgængelige.

Til Udviklere:

Også udviklere får sig lidt opdateringer. Disse får nu adgang til endnu flere dele af Android styresystemet, bl.a. Gyroscope og andre sensorer, hvis disse er tilgængelige. En ny concurrent garbage collector til Dalivik VM, der skulle formindske de pauser man får engang imellem, hurtigere event handler, opdaterede video drivere, bedre adgang til Audio/Video, er alle med til at gøre platformen endnu mere rustet til spil.

Video:

Android 2.3 ruller ud i de kommende uger, men forvent ikke at se det på andre enheder end den nye Google i et godt stykke tid. Vi kunne ellers have håbet på endnu mere nyt, men mon det ikke bliver i Android 3.0 i stedet ?

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver