27. februar 2011 kl. 22:53

HTC-Desire-Gingerbread

Hele Desire serien fra HTC skulle tilsyneladende få / Gingerbread i løbet af Q2 2011, hvilket forhåbentlig bliver april, maj eller juni.

Vi troede ellers at , der har været på markedet siden midten af februar 2010, var ved at blive et legacy produkt. Det viser sig dog, at HTC bestemt ikke glemt den succes Desire har givet selvskabet.

Med Gingerbread kommer en mørkere visuel identitet, hvor kontrasterne er blevet større. Bedre tastatur med endnu bedre copy/paste. Bedre styr på hvilke applikationer der gør hvad. Samt concurrent garbage collector.

Læs også: Gingerbread aka Android 2.3 offentliggjort

Selvom HTC næsten lige har fremvist Desire S og Incredible S, så var disse modeller en skuffelse for mange, da man håbede på lidt mere råstyrke og nytænkning, i forhold til de HTC modeller der allerede findes på markedet, hvilket unibody designet på Desire S, bestemt ikke gav den rette wow effekt.

HTC Pyramid med 1.2 dual core processor og qHD skærm

Rygtet har det, at HTC arbejder på en vild dual core mobiltelefon, der skulle få en skærmopløsning på 960 x 540 pixels, hvilket ligger meget tæt på retina skærmen vi har set på .

Kilde:
http://www.slashgear.com/htc-desire-hd-desire-z-desire-and-incredible-s-gingerbread-update-in-q2-25136198/

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver