17. april 2011 kl. 21:51

HTC Desire Gingerbread / Android 2.3

Det ser ud til, at vi alligevel får et par opdateringer til HTC Sense 1.0, når får / Gingerbread, informationen stammer fra en test build af Android 2.3 til Desire vi så i sidste uge.

HTC har lovet at hele Desire familien som minimum får 2.3, dog alle med forskellige versioner af HTC Sense. Sense er den brugerflade HTC tilføjer deres Android enheder og som mange mener, er én af de bedste brugerflader til Android.

Læs også: HTC Sense 3.0 kommer ikke til ældre HTC enheder

Vi skrev i sidste uge, at den nye Sense 3.0 ikke kommer til ældre enheder, hvor Desire HD, Desire Z og Desire S bibeholder Sense 2.0 og HTC Desire kun Sense 1.0. Det er kun den helt nye HTC Sensation der kommer med Sense 3.0.

Nu viser en lækket test build af Android 2.3 til HTC Desire, at et par af Sense 2.0 funktionerne alligevel finder vej til Desire. Det er brugere på XDA-forum, der har rodet lidt med den nye test build og kommet frem til, at der nu er fastboot funktion, der tillader telefonen at starte op og genstarte på få sekunder. Fastboot har vi ellers kun set på Desire HD og Z, men et godt tiltag til enhed der alligevel er ved at være halvgammel.

Læs opgså: Gingerbread aka Android 2.3 offentliggjort

Vi håber selvfølgelig alle, at HTC vælger at smide flere Sense 2.0/3.0 funktioner i Gingerbread versionen til HTC Desire, men det er bestemt ikke noget vi ville satse vores penge på.

Den officielle Android 2.3 / Gingerbread til HTC Desire skulle lande i første halvår af 2011. Der skal dog siges, at det ikke er 100 % sikkert, at fastboot og andre Sense 2.0 funktioner kommer i den endelige build af Android 2.3 til Desire.

Kilde:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035402

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver