15. april 2011 kl. 12:16

HTC Sense 3.0

Alt tyder på, at den nye HTC Sense 3.0 ikke kommer til de HTC enheder der allerede findes på markedet. HTC mener selv, at disse enheder ikke lever op til hardware kravende der stiller til Sense 3.0.

Det er bestemt ikke godt nyt, for dem der allerede har sig en af de nyere “kraftige” HTC telefoner, så som , Desire HD, Desire Z og HTC Incredible S. Selvom mange af disse telefoner har en udemærket processor, så mener HTC ikke, at det er nok til at trække den nye Sense.

Grunden holder desværre ikke helt i praksis, da vi så den samme problematik med HTC Desire, der fik sig en opdateret Sense brugerflade, som heller ikke fandt vej til legacy HTC produkter. Så dette tiltag har nok mere med salg og markedsføring at gøre, i det de prøver at få folk til at købe deres nye produkter pga. den opdaterede Sense UI.

Når HTC ikke selv vil bringe Sense 3.0 til ældre enheder, så gør firmware porterne det nok. Folk har det nemlig med, at konvertere firmwares, så de kan afvikles på enheder de ikke lige er tængt til. Bl.a. kan man få Desire HD firmwaren på sin Desire telefon, hvis man lige ved hvordan.

Kilde:
http://twitter.com/#!/htc/statuses/58287330590601216

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver