19. september 2010 kl. 14:00

image[65]

HTC Sense er ikke bare en brugerflade til f.eks. Android, det er en helt ny brugeroplevelse og nu kan vi forvente endnu flere funktioner der gør livet nemmere.

Sammen med de 2 nye mobiltelefoner og debuterer HTC også en ny version af deres HTC Sense, eller rettere sagt en udvidelse til denne.

image

Bl.a. vil man kunne se de seneste facebook opdateringer, på de personer der ringer inden man løfter røret, tagge ansigter på billeder inden de uploades til facebook og tilføje forskellige effekter til billeder inden de tages.

image

Den største ting er nu nok at HTC “måske” kommer med deres egen navigation, hvor kortene ligger på ens telefon, fremfor at der skal hentes kort, hver gang der skal planlægges nye ruter.
image

HTC Sense kommer også til ens browser via HTCSense.com, her får man adgang til mange af funktionerne der er tilgængelige på ens mobiltelefon. Man kommer bl.a. til at kunne sende SMS via ens mobiltelefon direkte fra browseren eller omdirigere opkald, hvis man skulle have glemt sin telefon derhjemme. Sikkerheden har også fået et skub i den rigtige retning, da man nu kan slette alt indhold på mobiltelefonen, hvis denne skulle blive stjålet.

image

HTC forventer at være klar med den nye HTC Sense i løbet af Oktober måned 2010, men om opdateringen lander på ældre enheder som HTC Desire, eller de mindre enheder som HTC Wildfire må vi vente og se.

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver