23. marts 2011 kl. 15:29

HTC Sense UI opdatering

HTC har siden de bevægede sig ind på markedet tilpasset dette, med deres egen HTC Sense brugerflade. Nu ser det ud til, at HTC Sense snart får en opdatering.

HTC har fremvist deres nye HTC EVO 3D, der skal slås med bl.a. LG’s Optimus 3D mobiltelefon. EVO 3D kan både optage og vise 3D video/billeder. I denne omgang er telefonen dog ikke det vigtige, men mere de opdateringer der er sket med HTC Sense.

Den nye Sense kommer bl.a. med en ny lock screen, hvor der er genveje til udvalgte programmer, så som beskeder, telefon, etc. Der er også programmer som vi så på HTC Flyer (HTC’s ) så som HTC Reader der er en e-bog læser, hvor sider kan bogmærkes.

I det hele taget er der blevet plads til færre klik, dvs. ting kan nemmere tilgås via udvalgte genveje og en skøn 3D effekt bruges nu, når der skiftes mellem de forskellige homescreens.

Hvor meget af dette vi kommer til, at se på allerede tilgængelige HTC Android mobiltelefoner er endnu uvist. Vi ved heller ikke om HTC EVO 3D overhovedet kommer til Danmark eller om vi får en anden HTC 3D mobiltelefon i Danmark.

Billeder af den nye HTC Sense kan ses under kilden.

Kilde:
http://www.pocket-lint.com/news/39228/htc-sense-ui-updates-new

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver