24. juni 2010 kl. 11:44

iPhone 4 er kun så småt ved at lande i folks hjem, men allerede nu meldes der om dårlig forbindelse og gule områder på skærmen.

Problemet med iPhone 4 er den måde antennen er konstrueret rundt om selve telefonen og kan komme i direkte kontakt med den person der holder om telefonen.

Den danske professor Gert Frølund Pedersen, sagde allerede da iPhone 4 blev offentliggjort, at den måde antennen var kontrueret på ville have en hæmmende effekt på signalet, da selve energiet fra antennen ville blive omdannet til varme, under berøring med menneskeligt væv. (Kilde: http://www.comon.dk/nyheder/Er-iPhone-4-foedt-med-antenne-problemer-1.362104.html)

Dette er bestemt ikke godt nyt for Apple og Steve Jobs, som ellers sagde, at den nye iPhone 4 var designet til at få det bedste signal og at måden at gøre dette på aldrig var set før. Nu kan vi så se hvorfor vi aldrig har set denne løsning før fra andre producenter.

Det andet problem med den nye iPhone 4 er, at få kunder har bemærket gule områder på skærmen, nogle på størrelse med et fingeraftryk andre dækker hele den nedeste del af skærmen, hvad der præcist har skabt disse gule områder er ikke godt at vide, men ligner bestemt produktionsfejl (Karma der bider Apple og Foxconn i halen for de dårlige arbejdsforhold og selvmord?)

Apple har endnu ikke officielt udtalt sig angående disse problemer.

Kilde:
http://www.engadget.com/2010/06/23/poll-is-your-iphone-4-retina-display-seeing-yellow-spots/

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver