10. februar 2011 kl. 11:37

nokia-logo

Nokias CEO Stephen Elop har skrevet et internt brev ud, til sine medarbejdere, hvor han prøver at forklare der snart skal ske noget, ellers brænder Nokia sig selv ihjel.

Stephen Elop har kun siddet på CEO posten hos Nokia siden den 21. september 2010, men han er allerede opmærksom på, at de bliver overhalet af alt og alle på smartphone markedet.

Stephen Elop siger bl.a.:

“The first iPhone shipped in 2007, and we still don’t have a product that is close to their experience. Android came on the scene just over 2 years ago, and this week they took our leadership position in smartphone volumes. Unbelievable.”

Men ikke kun på deres mid-range mobiltelefoner bliver Nokia ramt, det sker også på det billige segment, hvor Kina især har en vital rolle, da de som Elop siger, kan skyde en ny telefon ud, i den tid Nokia finpudser en PowerPoint præsentation.

Nokia er så småt ved at åbne øjnene op, men de brænder stadig og er ikke løsningen foreløbig, det skyldes bl.a. at Nokia måske kun når at få et MeeGo produkt ud i 2011.

Hvad der drastisk kommer til at ske med Nokia over de næste par år, ved vi ikke, men rygter har gået på, at de måske kommer med enheder.

Hele memoet kan læses under kilden.

Kilde:
http://www.engadget.com/2011/02/08/nokia-ceo-stephen-elop-rallies-troops-in-brutally-honest-burnin

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver