25. juli 2010 kl. 15:43

nykredit-autohjaelp

Nykredit har dette smarte program for dem der har bil og skulle være så uheldig at blive involveret i en eller anden form for ulykke.

Det er aldrig sjovt at være med i en ulykke, lige meget hvor stor eller lille denne burde være, tit går man helt i baglås og glemmer vigtig information om skaderne, hvor ulykken er sket og hvem de involverede var.

Med Nykredits Autohjælp skulle episoden gerne blive mindre, da man er sikker på man får indsamlet den information der nu er nødvendig, både for ens egen skyld og modparten, hvis der skulle ske strid mellem disse.

Der er bl.a. mulighed for at markere hvor på bilen skaderne skette og på den måde dokumentere det med præcise angivelser og billeder.

Selvom man ikke har Nykredit som forsikringsselskab kan man stadig benytte dette program, da al information man indtaster, bliver gemt på telefonen, samt også kan sendes til ens email adresse.

Programmet er gratis og findes i iTunes butikken samt på Android market ved at bruge enten linket eller QR koden nederst (alternativt kan der søges efter “Nykredit” på iTunes eller Android Market)

Hent til iPhone:
http://itunes.apple.com/dk/app/autohjaelp/id376336976?mt=8

Hent til Android:
qrcode

Kategori: Mobil
Comments are off for this post

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver