6. juli 2010 kl. 14:22

puma-phone

Puma er nu aggressivt gået ind i mobilmarkedet med deres egen telefon der har fået navnet Puma Phone, målgruppen er især sportsudøvere og folk der elsker livet.

Vi troede ellers ikke andre producenter ville følge op med mobiltelefoner til et niche marked, ligesom vi så det med Microsofts Kin telefoner, der prøvede at ramme en bestemt men snæver målgruppe og desværre mislykkede.

Puma har valgt lidt den samme strategi med satser i første omgang på sportsudøvere eftersom deres brand også henvender sig til disse.

Telefonen har en masse indbyggede funktioner der henvender sig til målgruppen, bl.a. Sport tracker der kan spore ens løb, cykelløb, skiløb, etc. men også aktiv GPS navigation, med POI’er over Europa samt et 3D kompas.

Læs også: Microsoft KIN one og KIN two, to mobiltelefoner til den sociale bruger

Men får også en telefon der kan starte videosamtaler via det indbyggede kamera på forsiden.

Teknologisk får vi ikke en telefon der skiller sig fra mængden, eftersom stort set enhver smartphone har samme funktioner som Puma Phone.

Vi får dog noget vi normalt kun har set fra underlige producenter i Kina, nemlig et solar anlæg på bagsiden der tillader at oplade telefonen, dertil kommer der software der kan fortælle dig hvor mange opkald, sms’er og stykker musik der er blevet drevet kun af solenergi.

Skærmen er på knap 2.8 tommer med en opløsning på 240 x 320 Pixel. Kameraet på bagsiden er på ca. 3.2 megapixel med mulighed at dele billeder mellem Puma Phone enheder, ved at ligge dem ved siden af hinanden.

Prisen på den lille men faktisk ret pæne Puma Phone er 2.600,- kr. uden abonnement. Telefonen er ikke til salg i alle lande, men hvis man f.eks. vælger den i tyskland kan denne fås til 1 € med forskellige abonnementer.

Kilde:
http://pumaphone.com

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver