4. oktober 2011 kl. 21:47

iphone-4s

Apple har netop afholdt deres keynote, hvor de fremviste den nye iPhone 4S. Telefonen lander i Danmark den 28 Oktober og byder bl.a. på retina skærm, dual core A5 processor, 8MP kamera og optagelse i fuld 1080p HD video.

Den nye Iphone 4S deler samme ydre som , men indeni er den helt ny.

Hardware:

Selve enheden byder på A5 processoren vi allerede så i . Et kamera på 8 megapixel der har en linse der er bygget op i 5 elementer og en CMOS sensor der lukker 73 % mere lys ind i forhold til forgængeren, hvilken betyder at tiden fra låst tilstand til billedet er taget, kun er på 1,2 sekunder. Billederne skulle også være 30 % skarpere, pga. den nye CMOS sensor.

iPhone 4S får også 2x hastighed når det gælder internettet, da den understøtter HSDPA på op til 14,4 Mbps i download.

Software:

På software delen har vi allerede set mange af funktionerne i 5, bl.a. notes, download af iTunes apps direkte på telefonen osv.

Læs også: iOS får over 200 nye funktioner i iOS 5

Apple fremviste dog en ny funktion ved navn Siri.

Seri gør det muligt at læse beskeder, emails, osv. op, både på engelsk, fransk og tysk – hvilket vi danskere måske ikke ligefrem står og mangler. Seri tillader også at der svares eller stilles spørgsmål til telefonen – bl.a. kan der spørges om man får brug for en regnfrakke, og telefonen vil så svare hvordan vejret bliver.

iPhone 4S kommer i handlen den 28 Oktober, mens den danske pris endnu ikke er kendt.

3 har allerede en side op, og snart en venteliste man kan skrive sig på. Vi følger iPhone 4S og opdatere med priser, tilgængelighed, osv.

Kategori: Featured, Mobil
Comments are off for this post

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver