4. august 2010 kl. 16:36

01012008187

Nu er det muligt at installere to forskellige bildocktilstande på ens Android telefon.

Mange af jer har sikkert set de smukke brugerflader der blive aktiveret, så snart mobiltelefonen bliver brugt i bilen. Desværre har den danske Desire ikke denne funktion indbygget på nuværende tidspunkt og søgning efter Car Dock giver normalt intet resultat.

For at få Car Home / Car Panal på ens android mobiltelefon skal der installeres 3 apk filer fra den officielle FRF91 leak og fra HTC Incredible.

Filerne installeres på ens android enhed som ethvert andet program, dette åbner op for 2 bildock applikationer fra henholdsvis Google og HTC.

01012008188

Google’s version er klart den smukkeste og understøtter også landscape, samt afslutter ikke programmet, hvis man ved et uheld rammer home eller tilbage knapperne på ens telefon.

01012008189

HTC’s version er den samme som findes på HTC Incredible, denne funkgere kun i portrait modus, låser ikke de nederste knapper og har heller ikke genvej til musikafspiller. Grunden til HTC’s Car Dock pt. kun er i portrait mode er, at programmer så som telefonbog ikke understøtter landscape modus. Fordelen ved HTC Car Panel er, at man har genveje til ens kontakter, så som favoritter og de seneste opkald, tilmed kan Car Panal parres med bluetooth enheder, hvilket skulle få telefonen til automatisk at forbinde til disse enheder, så snart disse er tilgængelige (funktion har vi dog ikke kunnet afprøve)

Vores test telefon er en ikke rooted HTC Desire med Android 2.2

Download:
CarHome-HTC-CarPanal.zip

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver