4. juli 2011 kl. 14:08

Samsung-Galaxy-S-II-3-million

Samsung har bestemt noget at juble over, da de har formået at sælge 3 millioner Samsung Galaxy S 2 mobiltelefoner på verdensplan i løbet af 55 dage. Dette svarer til en Galaxy S II mobiltelefon solgt hvert 1,5 sekund.

Især i Europa har forbrugerne taget godt i mod Samsung, hvor de i England har været det mest sælgende mobilbrand  17 uger i træk, takket været deres Galaxy S serie. Men også i Østrig og Schweiz klarer Samsung det godt, her står de for henholdsvis 30 og 36 procent af markedsandelen indenfor smartphones.

Mange havde ellers spået at der ikke kunne skabes en profitabel forretning på , da Android enheder som udgangspunkt ligner hinanden og kan det samme. Dog har de forskellige brugergrænseflader givet producenterne mulighed for, at sætte deres præg på software delen af Android også.

En af de grunde til Samsung Galaxy S II sælger så godt, kan skyldes den succes hele Galaxy S serien har haft og stadig har, men også at Samsung Galaxy S II er en ekstrem hurtig og smuk mobiltelefon med dens dual core processor, tynde ydre på 8,49 mm og Super AMOLED Plus skærmen på 4,27 tommer.

Samsung har stadig ikke åbnet op for salget af Galaxy S II i USA, hvilket gør de 3 millioner solgte enheder på 55 dage endnu mere imponerende.

Kilde:
http://www.flickr.com/photos/samsungtomorrow/5895935886/

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver