29. september 2010 kl. 12:36

image

Sony Ericsson er klar med LiveView der er et trådløst display (med knapper) der linkes til ens Android mobiltelefon via Bluetooth og derved bl.a. kan vise indkommende opkald, sms’er plus information fra applikationer der understøtter enheden (Video i bunden)

LiveView blev offentliggjort via en pressemeddelelse her den 28. September og kan bedst forklares som en mini skærm der linkes til ens Android telefon. Derved får man adgang til en masse af de funktioner der allerede er tilgængelige på Android, men præsenteret på den lille LiveView skærm.

Enheden har en 1,3″ OLED farveskærm, har to hardkeys og to softkeys og giver bl.a. mulighed for at kontrollere musikafspilleren, se Facebook- og Twitter-opdateringer, vise RSS feeds samt indkomne beskeder. LiveView kan klipses i den medfølgende rem og derved nærmest bruges som et ur.

Man kunne så tro det var det, men Sony Ericsson tillader app udviklere at understøtte LiveView via en gratis API, derved kan programmer som f.eks. Pandora, , Runkeeper og hvad der ellers findes derude understøtte LiveView fra Sony Ericsson.

Det er dog ikke første gang vi har set et produkt i denne genre, bl.a. har Sony Ericsson haft et rigtigt ur der kunne vise sms/opkald samt styre musikken og Microsoft har også haft et “smart ur” der kunne hente data som aktiekurser og andet via netværket.

LiveView er kompatibel med alle Sony Ericsson mobiltelefoner der har Android 2.0 som minimum, men også andre mærker og modeller som HTC Desire og understøttes.

Prisen er stadig uvist, men Sony Ericsson LiveView lander i handlen i løbet af fjerde kvartal af 2010 (Oktober – December)

Kilde:
http://www.sonyericsson.com/LiveView

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver