13. marts 2008 kl. 23:00

kup.jpg

Mange onlinebutikker er begyndt at sælge ud af Demo- og returvarer, tit til en lavere pris end man normalt vil kunne finde.

Priserne ligger tit et par hundrede kroner under nyprisen, alligevel får man meget ofte det samme produkt med tilhørende manualer og emballage, samt garanti som hvis varen var helt ny 🙂 (Husk dog altid at læse beskrivelsen omhyggeligt)

Kender du selv til butikker der sælger demovarer, så skal du være mere end velkommen til, at skrive dem som en kommentar og vi tilføjer dem til denne liste .

Wupti.com:

Wupti.com

Wupti.com har demo- returvarer fordelt over alle deres kategorier, du kan bl.a. finde fladskærme, Harddisk optagere til tv’et og kødhakkere.

Link:
Demo- og returvarer hos Wupti.com

SHG.dk A/S:

shglogo.png

SHG.dk har faktisk er ret stort udvalg af demo- og returvarer, hovedsagligt bundkort og andet hardware relateret. Man skal dog være opmærksom på, at man måske ikke modtager original emballage og manualer/tilbehør til de produkter der er listet under demovarer.

Link:
Demo- og returvarer SHG.dk (Både Demo og Tilbud)

Komplett.dk:

Komplett.dk Logo

Komplett er endnu en udmærket butik med et stort udvalg af produkter, desværre er deres demo- returvarer sektion knap så stor, lige nu finder man lidt grafikkort, LCD og bundkort.

Link:
Demo- og returvarer hos Komplett.dk (Under hver hovedkategori er der en Demovarer sektion)

Hvidevarebutikken.dk:

hvidevarebutikken.jpg

Som det fremgår af navnet sælger denne netbutik hårde hvidevarer, og de har selvfølgelig også en demo-/retursektion, desværre dog med begrænset indhold

Link:
Demo- og returvarer hos Hvidevarebutikken.dk

WhiteAway.com

WhiteAway Logo

Denne butik sælger hovedsagligt også hårde hvidevarer og en masse andet til husholdningen.

Link:
http://www.whiteaway.com/outlet/

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver