3. juni 2011 kl. 13:53

lulzsec

Sony bliver bestemt angrebet fra alle sider. Nu er seneste hackerangreb rettet mod Sony Pictures, hvor op mod 1 million brugeroplysninger er stjålet, samt gjort adgang til 75.000 music codes og 3.5 millioner music coupons.

Det er igen LulzSec gruppen der på det seneste både har hacket flere forskellige Sony servere, men også rettet sine angreb mod PBS (Public Broadcasting Service i USA) og fox.com, eftersom disse to medier rapporterede, at Anonymous stod bag det store PSN hack, hvilket Anonymous intet havde at gøre med.

Nu er det så igen blevet Sonys tur, hvor Sony Pictures har mistet omkring 1 million brugeroplysninger, med dertilhørende adgangskoder, email adresser, adresser og fødselsdage. Der skulle endda være administrator oplysninger blandt disse også.

LulzSec siger selv, at de har brugt en simpel SQL injection, hvor f.eks. data indtastet i en formular bliver afviklet som kode og derved skaffer sig adgang til de oplysninger der ligger gemt i databasen.

Det mest skrammende her, er dog, at Sony af en eller anden grund har valgt ikke at kryptere de informationer der er gemt i databasen. Dvs. adgangskoder og andet data, ses som almindelig tekst og kan læses af alle.

Mange af oplysningerne skulle være at finde på The Pirate Bay.

Kilde:
http://blogs.forbes.com/parmyolson/2011/06/02/lulzsec-hackers-purge-sonypictures-com/

Link:
http://lulzsecurity.com/

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver