11. juli 2010 kl. 16:19

Er du heller ikke lige typen der kan tage sig sammen til at ordne opvasken eller få vasket tøj ? Nu får du snart mulighed for at opnå achievements, hver gang man udfører en af disse opgaver.

Achievements er de senere år dukket op i flere og flere spil og giver spilleren mulighed for, at optjene points eller mærker, hver gang de har udført en bestemt opgave.

Ikke alle elsker den måde at fremvise hvad de har opnået, men størstedelen prøver faktisk aktivt på at løse de forskellige achievements, for netop at åbne op for den pågældende achievement. Tilmed har det også en hvis effekt, at man kan dele disse achievements med ens venner via sociale netværk, for derved at gøre dem opmærksomme på hvad man har opnået.

Ideen har vi faktisk nævnt før her på Bran.dk, tilbage i marts, hvor Jesse Schell professor på Carnegie Mellon universitet havde et foredrag om netop dette emne. Linket til dette foredrag er under “Læs også”

Læs også: Byder fremtiden på endnu flere sociale spil og points som “godbidder” ?

Hvis disse achievements kan omdannes til real life scenarier, hvor brugere f.eks. får et mærke hvis de har læst en bestemt bog, lavet lektier eller fået dem til at tage opvasken, så kan det i bedste fald tilføje noget positivt til samfundet.

Hvordan EpicWin præcist kommer til at klare opgaven er uvist, men ideen bliver med stor sandsynlighed til en realitet i en eller anden form fremover.

Link:
http://www.epicwinapp.com/

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver