21. januar 2011 kl. 14:37

Photo-Fuse

Windows Live Essentials 2011 byder på nogle meget avancerede måder at redigere billeder på. Faktisk kan man vælge det bedste fra et set af billeder og sætte dem sammen til et.

Vi kender alle det, når vi tager familie fotos, at der altid er en der enten kommer til at lukke sine øjne eller kigge lidt forkert og aldrig rammer et billede hvor alt er perfekt. Men måske har du allerede en funktion installeret på din computer, der kan råde bod for det. Funktionen hedder Fotofusion og er en del af Windows Live Essentials 2011 Photo Gallery.

Med Photo Fuse eller på dansk FotoFusion, som funktionen hedder, kan man vælge flere forskellige billeder fra samme set, og vælge et stykke du gerne vil udskifte med et andet. Det kan f.eks. være en hel person eller kun personens ansigt.

Combine-two-or-more-photos-to-make-a-new-one

Men også foto-retouching er gjort nemt i Photo Gallery, hvor man nu kan fjerne uønskede effekter, så som støj, blå mærker eller andre ting man ikke lige ønsker på billedet.

retouch

Retouch findes under Rediger, når man er inde under et billede og Fotofusion under Opret i menuen, når man står i Windows Live Photo Gallery.

Har du ikke allerede Windows Live Photo Gallery kan det installeres med Windows Live Essentials 2011.

Kilde:
http://windowsteamblog.com/windows_live/b/windowslive/archive/2011/01/10/bringing-computer-vision-to-windows.aspx

FotoFusion:
Sådan bruger du FotoFusion

Download:
http://explore.live.com/windows-live-essentials?os=other

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver