14. maj 2011 kl. 12:32

Microsoft Safety Scanner

Microsoft tilbyder nu et nyt værktøj, for dem der måske allerede har fået en virus, spyware eller andet uønsket malware. Programmet hentes i én stor fil og kræver ikke adgang til internettet.

Med Microsoft Safety Scanner, kan du scanne og fjerne vira, spyware, malware og andet software der falder under denne kategori. Programmet er en offline scanner, dvs. man henter én fil som køres på den inficerede computer, hvilket gerne skulle resultere i, at Microsoft Safety Scanner fjerner de vira og hvad der nu ellers måtte være.

Programmet er ikke et antivirus program som man kender det, da det ikke beskytter computeren i realtid og kun scanner computeren når man selv kører det.

En anden ting er, at programmet udløber 10 dage efter det er downloaded. Dette sker for at sikre, at databasen altid er opdateret og programmet fanger så mange nye vira som overhovedet muligt.

Microsoft Safety Scanner er gratis og understøtter Windows XP, Vista, Windows Server 2003 og Windows 7, alle i 32 og 64-bit versioner.

Ønsker man en gratis realtime antivius scanner, så kan Microsoft Security Essentials anbefales.

Download:
http://www.microsoft.com/security/scanner/da-dk/default.aspx

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver