29. januar 2010 kl. 00:44

Til hardcore fans af Battlefield serien, er der nu en “Limited Edition” tilgængelig.

*Update: Demo skulle være tilgængelig til både Xbox 360 samt Playstation 3*

De personer der vælger at forudbestille BFBC 2, vil kunne vælge en limited edition der byder på 6 specielle gameplay unlocks, der er tilgængelige lige fra man starter spillet.

Spillet lander i handlen den 4. marts, men allerede nu skulle der være en Beta tilgængelig, enten for dem der fik en gratis beta key ellers kan man være heldig at få en via http://www.battlefieldbadcompany2.com/beta

Dette får man bl.a. i denne limited edition udgave:

Fire gratis krigsfartøjs-bonusser
1. Forbedret fartøjspanser – En panserpakke, der kan monteres på alle fartøjstyper, og sænker effekten for både almindelige og pansergennembrydende sprænghoveder, hvilket forbedrer fartøjets holdbarhed betragteligt.
2. Sekundært fartøjsvåben – Ekstra våbenpakker, der monteres for chauffører af pansrerede fartøjer, og som udvider rækkevidden af de mål, fartøjet kan beskyde og ødelægge.
3. Fartøjsbevægelsessensor – Opgraderet sensor, der kan lokalisere fjendtlige enheder i nærheden af fartøjet.
4. Sigtedartpistol – Denne magnetiske dart, der affyres ved hjælp af trykluft, sætter sig fast på et fartøjs overflade, og giver affyrede raketter mulighed for at fastlåse sigtet og spore bevægelige mål, selv når der ikke er direkte synskontakt.

2 Klassiske Battlefield 1943-våben
5. M1A1-maskinpistol – M1A1 var populært blandt faldskærmstropper og kommandotropper under 2. verdenskrig for dens høje skudhastighed og effektivitet. I der ser man den stadig i brug blandt paramilitære. Den er pålidelig, men tung, og kan være dødbringende i hænderne på en Battlefield-veteran.
6. M1911 Pistol – M1911 blev taget i brug i 1911 af den amerikanske hær, og blev brugt flittigt under 1. verdenskrig og 2. verdenskrig, Koreakrigen og Vietnamkrigen. En meget modificeret udgave af M1911 bliver stadig benyttet af specialstyrker for dens pålidelighed og kraftige .45-kaliber.
Tilbuddet udløber 5. marts, 2010

Køb:
PC 399,- kr. | PS3 508,- kr. | Xbox 360 579,- kr.

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver