26. juli 2010 kl. 22:57

DRVSF_hero_collector

Driver har siden sine Playstation 1 tider fået noget af en tilhængergruppe med over 14 millioner kopier solgt over hele Driver serien på verdensplan.

Spillet tager fat et par måneder efter hvor Driv3r sluttede og udgangspunkt i San Francisco hvor John Tanner løber ind i Charles Jericho i et sammenstød på Golden Gate broen, herefter bliver Tanner kørt på hospitalet og spillet skulle derfor tage udgangspunkt i John Tanners koma drøm, hvor han tror alt er som det skal være.

Driver San Francisco bliver udviklet af samme studie der stod bag det originale Driver spil.

Spillet lander til PC, Xbox 360 og Playstation 3 her i efteråret.

Og for hardcore fans er der en Collector’s Edition, hvor man får en replica af 1970 Dodge Challenger Hemi R/T Six Pack som John Tanner benytter i spillet. Tilmed får man et kort over San Francisco, 2 ekslusive in-game biler, “Mass Chase” udfordringen og et par ting der stadig ikke er offentliggjort.

Tilmed kommer der en tegneserie der omhandler tiden mellem Driv3r og Driver San Francisco, hvor man følger John Tanner hævntogt mod Charles Jericho. Serien er skrevet af David Lapham og illustreret af Greg Scott hvor udgave nummer #0 skulle være udgivet i forlængelse med Comic Con 2010.

Prisen for Collector’s Edition er henholdsvis 529,- kr. for PC versionen og 679,- kr. for Xbox 360 samt Playstation 3 versionen og skulle være i handlen her engang i efteråret.

Køb:
http://shop.ubi.com/store/ubiemea/da_DK/pd/ThemeID.8605700/productID.198061500

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver