8. maj 2008 kl. 19:57

ea_logo.jpg

EA går denne gang for alvor til angreb mod pirater med deres kommende spil, bl.a. vil Mass Effect gøre brug af de nyeste versioner af SecuROM, dvs. spil skal aktiveres over internettet første gang de installeres, derefter vil spillet tjekke hver 5-10 dag om cdkey’en stadig er privat (eller fundet på en warez side eller i et forum)

En anden ting er, at EA kun tillader spil at blive installeret op til 3 gange, derefter er det ikke muligt at aktivere spillet. De lover dog at der vil være telefonsupport tilgængelig, hvis folk løber ud i problemer med spillet eller SecuROM.

Et lille plus skal de dog have, da skiven til spillet kun skal bruges til at installere, efter dette kan man fint gemme den væk i en skuffe, og stadig spille spillet fuldt ud.

Mange begynder allerede nu, at snakke om en boycott af EA, da de på denne måde lister alle brugere som potentielle pirater. Det bliver spændende at se hvor meget de lære denne gang, og hvor kort tid der skal gå før den seneste version af SecuROM bliver cracket 🙂

Kilde:
http://masseffect.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=628375&forum=125

Kategori: Spil

Produkter:

Læs mere om Android

Find gode tilbud her

Find flere spil demoer

Se flere film trailers

Find din Driver

Find din Driver

Find din Driver